bäst bingo för dig!

Mönsterbingo

Bingo är ett av de spel som alltid utvecklas och har gjort det även under många år. Ibland så är det nästan hysteri som det var när bingolotto spelades via tv med Loket. Idag så finns hysterin kvar men inte på ett lika sätt eftersom de flesta spelar idag bingo online istället på olika platser. Den vanligaste typen av bingo som spelas i bingohallar och tv är klassisk bingo, och den känner du säkert igen. Du har en bingobricka med nummer i ett rutnät och upptill så har du texten BINGO. När man spelar bingo så sker det utrop i form som ”OLOV 72” och då markerar man under bokstaven O nummer 72. Spelet kommer att fortsätta till någon har fått fem nummer i rad och då säger högt BINGO! Du kan vinna ensam eller samtidigt med någon annan.

Den varianten av bingo som spelas mycket på nätet och påminner väldigt mycket om den klassiska bingon är variantbingo. Den stora skillnaden ligger i hur du vinner, och istället för att ha endast 5 nummer i en rad så kan du i variantbingo även ha nummer lodrätt, vågrätt och diagonalt. Det blir så klart lättare att vinna och ger oss större odds. En variant av bingo som har blivit otroligt populär under de senaste åren är mönsterbingo. Nästan alla plaster på internet i form av bingohallar och online casinon har egna roliga varianter av mönsterbingo.

Mönsterbingo skiljer sig från klassisk bingo och variantbingo genom att du skall bilda ett mönster på din bingobricka istället för att endast ha en rad på din bingobricka. Det som är roligt med mönsterbingo är att på många olika sajter så finns det så många olika mönster att välja mellan. Det finns till exempel sajter som har satsat extra hårt på mönsterbingo eftersom det har blivit så populärt. Mönstret i sig brukar vara svagt markerat och utrop sker precis som vanligt. När du har fått ditt mönster ifyllt av utropen så är det BINGO!

Nu så är det väldigt viktigt att du kan testa även din lycka på många olika platser när du skall spela mönsterbingo på nätet. Det beror så klart på att den ena platsen är kanske roligare än den andra. Du kommer även att få gratis pengar att spela för hos de flesta så du har inget egentligen att förlora. Det bästa är att du kan även vinna mer pengar så du bara vinner på det och det enda du offrar är lite tid. Glöm tiden som har varit på den lite mer tråkiga vanliga bingohallen och ta bingospelandet till en roligare nivå istället, spela bingo på internet! Du kommer att bli fascinerad över hur alla varianter av bingon som 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo vart så mycket roligare. Det är bara upp till dig att testa på och när du har hittat favoritplatsen så är det bara att fortsätta att spela. Glöm inte att du kan chatta med andra användare och det gör även bingo på nätet även socialt.

Spela med bonus idag!