bäst bingo för dig!

Klassisk bingo

Bingo har du säkert spelat någon gång och de flesta gillar spelet eftersom det är väldigt lätt att lära sig och komma igång med. Du känner igen kanske spelet från den lokala bingohallen eller så har du spelet tidigare via TV till exempel. Den vanligaste typen av bingo är klassisk bingo och det är den varianten som spelas mest. Skillnaden att spela bingo på nätet är att de vanligtvis har många fler varianter för dig att välja på, vilket gör att spelet blir mycket roligare. Spela bingo kan så klart göras med variation och det finns olika typer av bingobrickor som 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo.

I klassisk bingo så har man en bingobricka med 75 nummer i ett rutnät. Upptill så finns texten BINGO, och det görs så kallade utrop. För att uppfriska ditt minne så görs utrop i en rask takt som ”BERTIL 5” och då så skall du markera siffran 5 under bokstaven B. Spelet i sig fortsätter till någon får BINGO och det får man genom att ha 5 nummer i rad på sin bingobricka. Nu så kan det även hända att en omgång inte har någon vinnare alls. Precis som i den vanliga bingohallen så fungerar det på samma sätt att spela bingo på internet, men den stora skillnaden är att det är lättare att komma igång på internet. Det beror på att du har tillgång till internet 24 timmar om dygnet och de stänger aldrig.

Den mest populära varianten av bingo i Sverige har alltid varit klassisk bingo, men med internet popularitet så kan vi även idag ta del av andra typer som variantbingo. Skillnaden är egentligen inte så stor i hur det spelas, men i hur du vinner. I klassisk bingo så får du BINGO genom att har 5 nummer i rad, men i variantbingo så kan du även få bingo genom att ha 5 nummer lodrätt, vågrätt eller diagonalt. Det är precis som att spela klassik bingo med skiljer sig hur du kan vinna. En sådan liten skillnad gör ett spel mycket roligare och kan spelas online på nätet när du vill.

En variant som skiljer sig mer ifrån klassisk bingo och variantbingo är mönsterbingo. Bingobrickan skiljer sig på sättet att den har ett mönster som kan vara vad som helst, som en penna eller siffra. Utropen sker i rask takt som vanligt så det gäller att hänga med och när mönstret är ifyllt av utropen så får man bingo. Mönsterbingo har blivit det nya sättet att spela bingo på och är ett perfekt sätt att prova en ny typ av bingo. Att hitta alla dessa varianter av bingon under ett enda tak kan du enklast göra på internet. Du kommer att hitta många olika sajter som renodlade bingohallar och även online casinon så testa många och ta del av gratis pengar i for av bonusar.

Du kommer sen att kunna välja platsen som ger dig mest tur och lycka genom att bara starta datorn och gå ut på nätet.

Spela med bonus idag!